Alege specialistul cu experiență în HR care te ajută în redactarea și optimizarea CV-ului tău în limba engleză! Acum ai de partea ta un profesionist cu experiență în recrutare, pentru ca să-ți sporești șansele de a găsi un loc de muncă mai bun:

Du-ți CV-ul la următorul nivel și crește-ți șansele de angajare!

În cadrul serviciului oferit, cu ajutorul specialistului Jobaltor, reușești să:

  1. alegi cuvintele cheie care să-ți sporească șansele ca CV-ul tău să fie găsit de către recrutori;
  2. structurezi CV-ul în engleză pentru a avea un impact pozitiv la o primă citire;
  3. pui în evidență într-un mod eficient experiența și calitățile tale;
  4. ai un avantaj competitiv în fața celorlalți candidați;
  5. și, în final, îți crești șansele pentru a obține jobul dorit de tine.

Cum funcționează Jobaltor

Alege specialistul

Alege specialistul care consideri că te poate ajuta cel mai mult în atingerea obiectivului tău (pregătirea / optimizarea CV-ului sau a profilului de LinkedIn).

Comandă serviciul

Comandă prin intermediul Jobaltor serviciul de care vrei să beneficiezi, stabilește – de comun acord cu specialistul – termenul de finalizare și achită serviciul.

Beneficiază de serviciul comandat

Doar după prestarea serviciului, specialistul primește tariful aferent comenzii. Ulterior, poți oferi feedback despre specialist.

Observații

  • Toate serviciile Jobaltor sunt furnizate online;
  • Întâlnirea fizică inițială cu specialistul este înlocuită cu o conversație virtuală, telefonică sau video, prin intermediul: Google Meet, Skype, Zoom, Facebook Messenger sau oricare variantă agreata de ambele părți.

Revew-uri clienți

Simina (despre Alexandra):

„Alexandra este o persoană foarte caldă și deschisă și se vede că îi place să lucreze cu oamenii și să îi ajute. Pe mine m-a ajutat cu CV-ul și cu un posibil viitor job. O recomand cu toată încrederea!”

Dragoș (despre Andreea):

„Andreea mi-a oferit sfaturi utile pentru a-mi îmbunătăți atât profilul de LinkedIn, cât și CV-ul. Practic, pot spune că CV-ul mi-a fost rescris complet, după un format modern și ușor de urmărit.” (citește recenzia)

Darius (despre Alexandra):

„Împreună cu Alexandra am reușit să optimizez perfect profilul de LinkedIn. A fost alături de mine pas cu pas, comunicare eficientă, răbdare și profesionalism din partea ei. O recomand cu căldură!”

Redactarea CV-ului în limba engleză:

Pentru CV-ul în engleză, secțiunea de limbi străine cunoscute este, desigur, foarte importantă. Aici vei trece limbile străine învățate și nivelul de cunoaștere (speaking and reading). Dacă ai certificări Cambridge, IELTS sau altele este ideal să le incluzi în această secțiune. Nu uita să scrii foarte pe scurt și despre hobby-urile tale. Acestea oferă o perspectivă mai clară asupra personalității tale.

Specialistul Jobaltor cu care vei colabora te va ghida în vederea redactării și optimizării CV-ului tău în limba engleză. Mai multe sfaturi pentru scrierea CV-ului în limba engleză găsești și pe blogul Jobaltor.

Alte servicii pe Jobaltor.com

Optimizare CV limba română

Specialiști cu experiență HR care te ajută să redactezi optim un CV:

Vezi oferte

Optimizare profil LinkedIn

Profesioniști la care apelezi pentru a-ți optimiza profilul de LinkedIn:

Vezi oferte

Serviciu consiliere în carieră

Configurează-ți drumul profesional cu ajutorul unui consilier în carieră:

Vezi oferte