Fiecare specialist listat in platforma Jobaltor.com isi stabileste singur tarifele. Astfel, plaja de preturi solicitate poate fi destul de mare, in functie de experienta specialistului.

Optimizarea unui CV sau a unei pagini de LinkedIn poate dura, in general, cateva zile. Pentru rezultate optime si rapide, este necesara o comunicare continua cu specialistul. Acesta poate oferi imediat dupa plasarea comenzii un termen limita pentru prestarea serviciilor.

Orice vizitator poate vizualiza profilul public al specialistilor inscrisi in platforma Jobaltor. Poate alege unul dintre specialisti si poate comanda din pagina de profil a specialistului unui din serviciile pe care acesta din urma le listeaza. Comanda se poate realiza doar dupa crearea unui cont de client, cont prin intermediul caruia clientul poate contacta specialistul, in vederea finalizarii comenzii si a prestarii serviciilor de catre specialist.

Orice serviciu Jobaltor contractat poate fi achitat online – prin intermediul procesatorului de plati EuPlatesc (care asigura plata securizata cu cardurile de debit sau de credit) – sau offline, in contul platformei. Suma cuvenita specialistului ii va fi virata de catre platforma numai dupa ce acesta presteaza serviciile clientului. Astfel, ambele parti sunt protejate: suma achitata de client este blocata de catre platforma pana la finalizarea serviciilor si va fi deblocata – pentru a fi incasata de specialist – doar la finalizarea comenzii.

Jobaltor permite publicarea de recenzii doar din partea clientilor care au beneficiat de serviciile unui specialist listat in platforma. Astfel, va puteti face usor o parere despre calitatea prestatiei unui specialist. In lipsa unor astfel de recenzii (de exemplu, in cazul unor specialisti listati recent pe Jobaltor), va recomandam sa analizati cu atentie experienta profesionala a acestora, din profilul public prezentat pe site.

Load More