Fiecare specialist listat în platforma Jobaltor.com își stabilește singur tarifele. Astfel, plaja de prețuri solicitate poate fi destul de mare, în functie de experiența specialistului.

Optimizarea unui CV sau a unei pagini de LinkedIn poate dura, în general, câteva zile. Pentru rezultate optime și rapide, este necesară o comunicare frecventă cu specialistul. Acesta poate oferi imediat după plasarea comenzii un termen limită pentru prestarea serviciilor.

Orice vizitator poate vizualiza profilul public al specialiștilor înscriși în platforma Jobaltor. Poate alege unul dintre specialiști și poate comanda din pagina de profil a specialistului unul din serviciile pe care acesta din urmă le listează. Comanda se poate realiza doar după crearea unui cont de client, cont prin intermediul căruia clientul poate contacta specialistul, în vederea finalizării comenzii și a prestării serviciilor de către specialist.

Orice serviciu Jobaltor contractat poate fi achitat online – prin intermediul procesatorului de plăți EuPlatesc (care asigură plata securizata cu cardurile de debit sau de credit) – sau offline, în contul platformei. Suma cuvenită specialistului îi va fi virată de către platformă numai după ce acesta prestează serviciile clientului. Astfel, ambele părți sunt protejate: suma achitată de client este blocată de către platformă până la finalizarea serviciilor și va fi deblocată – pentru a fi încasată de specialist – doar la finalizarea comenzii.

Jobaltor permite publicarea de recenzii doar din partea clienților care au beneficiat de serviciile unui specialist listat în platformă. Astfel, vă puteți face ușor o părere despre calitatea prestației unui specialist. În lipsa unor astfel de recenzii (de exemplu, în cazul unor specialiști listați recent pe Jobaltor), vă recomandăm să analizați cu atenție experiența profesională a acestora, din profilul public prezentat pe site.