Politica de confidentialitate valabila incepand cu data 01.09.2018

 

Va rugam sa consultati:


 

Politica privind protectia datelor cu caracter personal pentru Beneficiari

 

Bitzone SRL, cu sediul in Gaesti, str. Cuza-Voda, bl. 41, sc. C7, ap. 7, judetul Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J15/858/2005, CUI RO17859625, (in continuare „BITZONE”) colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, in calitate de operator, cu respectarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Prin citirea prezentei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, confirmati ca ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv:

  • dreptul la transparenta informatiilor, a comunicarilor si a modalitatilor de exercitare a drepturilor dvs.;
  • dreptul la informare si acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • dreptul la rectificare si dreptul la stergerea datelor;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul la opozitie;
  • dreptul de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate sau pentru orice intrebare legata de modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, ne puteti scrie la adresa de email privacy@jobaltor.com.

In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dvs., astfel incat dvs. detineti controlul asupra tipului de informatii pe care ni le oferiti. Colectam urmatoarele date cu caracter personal de la dvs., in calitate de Beneficiar al Serviciilor (astfel cum aceste notiuni sunt definite aici):

  • nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si profil Linkedin, atunci cand va creati un cont pe jobaltor.com
  • nume, prenume, tara de resedinta, adresa, telefon si adresa de email, atunci cand emitem factura corespunzatoare serviciilor prestate.

Va oferim si posibilitatea de a va inregistra pe site-ul jobaltor.com prin contul dvs. Facebook sau Google. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook / Google, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre BITZONE. Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatoarele link-uri:

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta, inclusiv automat, informatii in Cookies si tehnologii similare, conform sectiunii Politica de cookies.

Scopurile pentru care prelucram datele dvs. cu caracter personal sunt, in principal:

  • pentru a va oferi serviciile noastre;
  • pentru a va trimite sondaje (de exemplu, pentru a ne ajuta sa imbunatatim viitoarele interactiuni cu noi);
  • pentru a va trimite comunicari cu privire la serviciile pe care le promovam;
  • pentru facturare;
  • in orice alte scopuri impuse de lege si autoritati.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi accesate de sau transferate catre urmatoarele categorii de destinatari, pe baza principiului necesitatii de a cunoaste pentru atingerea acestor scopuri:

  • personalul nostru;
  • furnizorii si prestatorii nostri de servicii care ne furnizeaza/presteaza servicii si produse;
  • furnizorii nostri de sisteme IT, furnizorii de servicii cloud, furnizorii de baze de date si consultantii;
  • partenerii nostri de afaceri care ofera produse sau servicii impreuna cu noi;
  • orice terta parte careia ii cesionam sau transferam oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre; si/sau
  • consultantii nostri si avocatii externi in contextul vanzarii sau transferului oricarei parti a activitatii noastre sau a bunurilor acesteia.

Partile terte mentionate anterior vor proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Nu vom transmite sau nu vom transfera in alt mod datele dumneavoastra cu caracter personal altor terte decat cele indicate in prezenta Politica.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi de asemenea accesate de/sau transferate catre orice autoritate nationala/internationala, in cazul in care exista o asemenea obligatie conform legii sau la cererea acestora. Datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. pot fi, de asemenea, prelucrate, accesate sau stocate intr-o tara din afara tarii in care se afla BITZONE, care nu ofera acelasi nivel de protectie a datelor cu caracter personal.

In situatia in care vom transfera datele dvs. cu caracter personal in alte tari, ne vom asigura ca vom respecta prevederile legale relevante.

Va vom aduce la cunostinta orice modificari la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, asa cum sunt descrise in prezenta politica (de exemplu, prin intermediul paginii noastre web).


 

Politica privind protectia datelor cu caracter personal pentru Prestatori

 

Bitzone SRL, cu sediul in Gaesti, str. Cuza-Voda, bl. 41, sc. C7, ap. 7, judetul Dambovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J15/858/2005, CUI RO17859625, (in continuare „BITZONE”) colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, in calitate de operator, cu respectarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Prin citirea prezentei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, confirmati ca ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv:

  • dreptul la transparenta informatiilor, a comunicarilor si a modalitatilor de exercitare a drepturilor dvs.;
  • dreptul la informare si acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • dreptul la rectificare si dreptul la stergerea datelor;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul la opozitie;
  • dreptul de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate sau pentru orice intrebare legata de modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate ori daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, ne puteti scrie la adresa de email privacy@jobaltor.com.

In general, colectam datele cu caracter personal direct de la dvs., astfel incat dvs. detineti controlul asupra tipului de informatii pe care ni le oferiti. Colectam urmatoarele date cu caracter personal de la dvs., in calitate de Prestator al Serviciilor (astfel cum aceste notiuni sunt definite aici)::

  • (i) nume, (ii) prenume; (iii) adresa de email, (iv) studii si (v) profil Linkedin (inclusiv imagine), atunci cand va creati un cont pe jobaltor.com.

Va oferim si posibilitatea de a va inregistra pe site-ul jobaltor.com prin contul dvs. Facebook sau Google. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook / Google, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs. catre BITZONE. Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatoarele link-uri:

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs. in timpul vizitarii site-ului nostru, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta, inclusiv automat, informatii in Cookies si tehnologii similare, conform sectiunii Politica de cookies.

Scopurile pentru care prelucram datele dvs. cu caracter personal sunt, in principal:

  • pentru incheierea relatiei contractuale cu dvs.;
  • pentru facturare;
  • in orice alte scopuri impuse de lege si autoritati.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi accesate de sau transferate catre urmatoarele categorii de destinatari, pe baza principiului necesitatii de a cunoaste pentru atingerea acestor scopuri:

  • personalul nostru;
  • furnizorii si prestatorii nostri de servicii care ne furnizeaza/presteaza servicii si produse;
  • furnizorii nostri de sisteme IT, furnizorii de servicii cloud, furnizorii de baze de date si consultantii;
  • partenerii nostri de afaceri care ofera produse sau servicii impreuna cu noi;
  • orice terta parte careia ii cesionam sau transferam oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre; si/sau
  • consultantii nostri si avocatii externi in contextul vanzarii sau transferului oricarei parti a activitatii noastre sau a bunurilor acesteia.

Partile terte mentionate anterior vor proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Nu vom transmite sau nu vom transfera in alt mod datele dumneavoastra cu caracter personal altor terte decat cele indicate in prezenta Politica.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi de asemenea accesate de/sau transferate catre orice autoritate nationala/internationala, in cazul in care exista o asemenea obligatie conform legii sau la cererea acestora. Datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. pot fi, de asemenea, prelucrate, accesate sau stocate intr-o tara din afara tarii in care se afla BITZONE, care nu ofera acelasi nivel de protectie a datelor cu caracter personal.

In situatia in care vom transfera datele dvs. cu caracter personal in alte tari, ne vom asigura ca vom respecta prevederile legale relevante.

Va vom aduce la cunostinta orice modificari la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, asa cum sunt descrise in prezenta politica (de exemplu, prin intermediul paginii noastre web).