A gasi un job de care sa fii multumit sau a primi postul la care visezi demult nu este un lucru chiar usor si s-ar putea sa ai nevoie de tot ajutorul pe care-l poti primi. Astfel, ai putea sa apelezi la un specialist Jobaltor care sa iti ofere sfaturi utile si o mana de ajutor pentru a-ti atinge scopul!

angajare

Daca te intrebi de ce ar trebui sa te consulti cu un specialist Jobaltor atunci cand vine vorba de optimizarea CV-ului in limba romana sau engleza sau a paginii de LinkedIn, iti oferim noi raspunsurile. Mai exact, 3 motive pentru care ar trebui sa faci chiar acum acest pas important pentru cariera ta.

1. Experienta

Stii care este jobul la care ravnesti, dar poate nu ai toate datele pentru a-l obtine. In special atunci cand esti deja prins cu indatoririle actualului tau job – uneori pur si simplu nu ai timpul necesar pentru a-ti concentra puterile in directia aceasta. Tot din cauza lipsei de timp pentru a te informa s-ar putea nici sa nu fii la curent cu cele mai noi trenduri in domeniul resurselor umane. Nu-ti face probleme, este absolut normal – exact acest lucru il presupune specializarea.

Consideri ca esti foarte bun in ceea ce faci? Atunci de ce sa nu apelezi la cineva la fel de bun pentru a te ajuta sa ai o prezentare cat mai convingatoare in plan profesional? Un specialist Jobaltor te ajuta sa-ti optimizezi CV-ul si/sau profilul de LinkedIn, in vederea atingerii scopului nr. 1 – acela de a obtine un post care sa te multumeasca financiar si care sa te ajute sa te dezvolti profesional (si personal) in continuare.

Datorita experientei sale, specialistul Jobaltor te poate ajuta sa elimini informatiile neimportante sau redundante din CV-ul tau si sa le scoata in evidenta pe cele esentiale jobului pe care-l urmaresti. Te va ajuta astfel sa te prezinti in cea mai buna lumina pentru jobul visurilor tale!

2. Viziunea

De foarte multe ori, viziunea de ansamblu este extrem de importanta, in special atunci cand ne referim la un subiect atat de serios precum obtinerea jobului ideal. Asa cum stii, economia este ciclica – industrii intregi apar, se transforma sau chiar dispar de tot. Tendintele de moment pot schimba rapid si ireversibil lumea digitala si interconectata in care traim. Asa cum s-a vazut de-a lungul timpului, aceste schimbari, oricat de mici, pot aduce dupa sine modificari specifice pe piata muncii si in cerintele vechilor sau noilor angajatori.

Tocmai din cauza acestei dinamici a pietei globalizate si a schimbarilor ce intervin in cadrul sau, viziunea pe termen lung a unui specialist se poate dovedi a fi esentiala pentru orice candidat care doreste sa ramana in pas cu tendintele si sa obtina postul mult ravnit in cadrul companiei agreate.

Marea majoritate dintre noi nu suntem constienti de aceste schimbari si putem sa ne gasim in situatia in care suntem refuzati de catre angajatori si nu stim exact de ce. Un specialist Jobaltor este la curent cu pulsul pietei si te ajuta sa te adaptezi noilor cerinte, pentru ca tu sa ai toate sansele de a obtine un post care sa te satisfaca profesional si financiar.

3. Conexiunile

Probabil ca nu este prima data cand auzi acest lucru, dar de multe ori atunci cand vrei sa-ti gasesti un job mai bun sunt foarte importante conexiunile dobandite in domeniul de interes. O parte din specialistii listati pe Jobaltor.com au ocupat in trecut pozitii in departamentele de HR la diverse companii. Cu alte cuvinte, acestia au deja conexiuni in acest domeniu si pot fi mult mai informati cu privire la evolutia cerintelor, rigorilor si inclusiv a salariilor din cadrul domeniului in care-ti cauti de lucru.

Un specialist Jobaltor iti va pune la dispozitie toate resursele sale pentru a te ajuta sa-ti gasesti un loc de munca ideal, ceea ce inseamna ca va apela inclusiv la aceste conexiuni pe care se poate sa le fi dobandit de-a lungul anilor sai de experienta in domeniu. Misiunea specialistului este una singura – aceea de a se asigura ca ai la dispozitie toate armele necesare in lupta pentru obtinerea jobului pe care-l ravnesti!

Informatia inseamna putere, iar o colaborare cu un specialist Jobaltor poate veni la pachet cu sfaturi utile nu doar in ceea ce priveste CV-ul sau profilul tau de LinkedIn. Acesti specialisti te pot sfaturi in continuare cum sa lasi o impresie cat mai buna la interviul de angajare, care sunt activitatile, aptitudinile sau interesele pe care sa le scoti in evidenta si care sunt asteptarile in domeniul ales si intr-un cadru de lucru foarte competitiv.

evolutie cariera

Toate acestea te pot ajuta sa iti construieti un viitor mai promitator din momentul in care apelezi la serviciile lor – fa primul pas chiar acum!

Leave a Reply